Lieve vriendelijke poes zkt nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Breda

Tiffy is een poes die als vondeling bij ons in binnengekomen. Ze is waarschijnlijk geboren in 2009. Tiffy is een lieve en vriendelijke poes, die wat bang is van andere katten.

Ze is erg onderdanig en ontloopt de andere katten dan ook liever. We denken dat ze van honden en drukke kinderen ook wat bang zal zijn en plaatsen haar daarom liever in een rustige omgeving. Tiffy is een rustig poesje, die graag op haar gemak ergens gaat liggen. Ze moet eventjes wennen aan haar omgeving. Maar wanneer ze gewend is, komt ze graag naar je toe om te kroelen. Ze vindt het dan ook heerlijk om aandacht te krijgen. Tiffy is bij ons meer binnen dan buiten en wij denken dan ook dat zij er geen probleem mee zal hebben om bij iemand op een appartement heerlijk vertroeteld te zullen worden.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

article
56486
Lieve en vriendelijke poes zkt nieuw thuis
Tiffy is een poes die als vondeling bij ons in binnengekomen. Ze is waarschijnlijk geboren
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/56486/lieve-en-vriendelijke-poes-zoekt-nieuw-thuis/
2018-08-10T10:22:23+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/10101955/tiffy-31-7.jpg
nieuws