Het Roosendaals Treffen gaat niet door

Foto: 750 jaar Roosendaal

De Stichting Roosendaal 750 jaar heeft besloten om het Roosendaals Treffen niet door te laten gaan.

Dat gebeurde in zorgvuldig overleg met diverse deelnemers en organisaties. De slechte weersverwachtingen zijn reden voor dit moeilijke besluit geweest.

Het Roosendaals treffen stond gepland voor a.s. zondagmiddag. Het tweejaarlijks evenement zou plaatsvinden op zondag 23 september 2018 van 12.00 uur tot 17.00 uur in en rond het Emile van Loonpark.
Namelijk: Emile van Loonpark, naastgelegen parkeerterrein, Vughtstraat, Stadserf, Kloosterstraat, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en Markt.

Tegenvaller vanwege storm en regen

De weervoorspellingen voor aanstaande zondag zijn erg slecht. Er worden storm, onweer, regen, hagel en harde windstoten verwacht. Dat brengt een veiligheidsrisico met zich mee. Daarnaast kunnen we van deelnemers en bezoekers niet verwachten om een buitenevenement in de stormende regen en hard wind te houden.

Dit is voor de Stichting Roosendaal 750 jaar en alle andere organisaties en deelnemers uiteraard een flinke tegenvaller. Zeker als we kijken naar alle inspanningen en voorbereidingen die al zijn gedaan.
Uiteraard komt er een alternatief moment voor het Roosendaals Treffen, in september 2019. Zodra de datum bekend is, volgt er nadere informatie over het Roosendaals Treffen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden