9e Roosendaalse Houthak Kampioenschappen

Foto: Pixabay

Restaurant Het Hooihuis organiseert zondag 14 oktober alweer de 9e editie van de Roosendaalse Houthak Kampioenschappen in samenwerking met Aleco Sport Visions. Het gezellige evenement zal ook dit jaar weer in en rondom de tuin van Het Hooihuis plaats gaan vinden.

Het kampioenschap bestaat uit zes sportieve spelelementen. Hierbij komen boomstam werpen, spijkerbroek hangen, boomstam zagen, boomstam sjouwen, houtblokken stapelen en natuurlijk houthakken aan bod. Deze spellen worden uitgevoerd door 20 competitieve teams, ieder bestaande uit vier personen.

Middagprogramma
Het programma start om 12.20 uur, waarna gedurende de middag gestreden wordt om de titel ‘Hooihuis Houthak Kampioen’. Net als de afgelopen jaren worden de Houthak Kampioenschappen weer een dag vol herfstplezier! Onze koks bereiden heerlijke herfstgerechten in de buitenkeuken. De buitenbar staat gevuld met heerlijke bieren, wijnen en andere verkoelende dranken. In de Hooihuis tuin wordt de gehele middag muziek gedraaid en hopelijk laat de zon zich ook van zijn goede kant zien. Wanneer het spelprogramma voorbij is, zal rond 17.15 uur de prijsuitreiking plaatsvinden. Veel mooie prijzen worden verdeeld onder de teams en voor de winnaars is er een heus podium!

Restaurant Het Hooihuis
Het Hooihuis serveert gezonde lunches, diners, diverse menu’s voor het hele gezin en specialiteiten van groente, vis, kip en bief. Restaurant Het Hooihuis is in 2016 uitgeroepen tot het beste terras van Nederland. In 2018 is Het Hooihuis uitgeroepen als beste leerbedrijf van Nederland en is Koen Bakker beëdigd als 1e SVH meester horeca ondernemer.
Sfeerimpressie en inschrijven
Voor een sfeerimpressie en het inschrijven verwijzen wij u graag naar de website van Het Hooihuis.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen