Vernieuwd Roosendaal Nieuws zoekt versterking

Foto: redactie

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt: de website van Roosendaal Nieuws is vernieuwd! Je kijkt nu naar onze gloednieuwe webpagina. Niet alleen het uiterlijk is veranderd; ook de functionaliteiten zijn aangepast. 

Waarom een nieuwe site?

Op onze nieuwe site met inmiddels ruim 6.000 Facebookvolgers is het delen van artikelen nog eenvoudiger geworden. Je kunt de knoppen rechts bij de titel gebruiken om het nieuws direct op je eigen social media te delen of via je mobiel naar je vrienden te whatsappen. De website is nu sneller, moderner en goed bruikbaar op alle mobiele apparaten.

Binnenkort wordt ook onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Schrijf je in voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws uit Roosendaal.

Nieuwsgierig aangelegd?

Ben je net als wij nieuwsgierig aangelegd en wil je ons versterken? Je hoeft geen journalistieke achtergrond te hebben, wel affiniteit met nieuws en uiteraard met de stad Roosendaal. Leer Roosendaal nog beter kennen en ontwikkel je (schrijf)talenten. Vind jij het leuk om als vrijwilliger op regelmatige basis artikelen te schrijven, verslag te doen van evenementen of te fotograferen, neem dan contact met ons op. Dit geldt ook voor (Fontys journalistiek) stagiaires.

'

Reacties

article
57244
Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt: de website van Roosendaal Nieuws is vernieuwd! Je kijkt
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/57244/vernieuwd-roosendaal-nieuws-zoekt-versterking/
2018-10-09T11:25:07+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/10/09112424/MacBook_screenshotNW.jpg
nieuws