Nieuwe snellere karts bij IceKart Rucphen

Foto: Icekart Rucphen

IceKart Rucphen heeft sinds 1 oktober splinternieuwe ijskarts. Hiervoor is het Leisure bedrijf een samenwerking aangegaan met Sodi, de marktleider in de kartindustrie.

Dit zorgt ervoor dat de gast meer beleving ervaart én er in de toekomst zelfs spellen kunnen worden gespeeld vanuit de ijskart. Daarnaast kan IceKart Rucphen door de nieuwste technologieën nog meer veiligheid bieden.

Meer veiligheid en beleving

De veiligheid heeft bij IceKart Rucphen, de enige permanente indoor ijskartbaan in Europa, altijd hoog in het vaandel gestaan. Door de investering in nieuwe ijskarts is er een grote vooruitgang geboekt. Zo kunnen alle ijskarts op afstand bediend worden, is er een systeem waarbij er in één oogopslag zichtbaar is waar alle ijskarts rijden én wordt de snelheid automatisch aangepast wanneer je de pitstraat inrijdt. Dit alles zorgt voor meer veiligheid op het circuit. De ijskarts zelf zijn voorzien van een 4-punts gordel, bredere stoelen, een beter bumpersysteem en een soepelere pedaalversnelling. Door de afwerking met de nieuwste ledverlichting hebben de ijskarts een stoere uitstraling.

Beleving staat al sinds de opening in 2011 centraal bij IceKart Rucphen. ‘Dit unieke, innovatieve karakter wordt verder uitgebouwd met de komst van de nieuwe ijskarts. Deze zijn voorzien van 4 snelheden. In de toekomst kun je deze vierde snelheid kopen om tijdens één rondje de snelste rondetijd weg te zetten. Dat zorgt natuurlijk voor een leuke strijd tussen collega’s, vrienden en familie, aldus directeur Nicky Broos’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen