Geef jij Kita en Bailey een nieuw thuis?

https://www.youtube.com/watch?v=zZjDSTzpVSc

Kita en Bailey, twee vrolijke vriendinnen van elkaar. De een is wat speelser en de ander wat aanhankelijker, maar beide zijn ontzettend lief en vrolijk voor iedereen. Kortom, vriendinnen voor het leven!

Kita is de grijze Amerikaanse staffordshire [schofhoogte 40 cm] een teefje uit 2011.  Bailey is de zwarte Cane Corso [schofhoogte 52 cm], een teefje uit 2012. Ze zijn bij ons gekomen, omdat het baasje gaat emigreren en ze helaas niet mee kunnen. Bailey en Kita zijn beide super lieve honden, die dolgraag bij je zijn en het liefst de hele dag met je kroelen. Beide zijn zindelijk en kunnen goed alleen thuisblijven. Ze gaan goed met kinderen (zijn een kindje van 3 gewend) en andere honden, maar liever niet met kleine hondjes. Ze zijn waaks en luisteren redelijk.

Zowel Kita als Bailey zijn energiek, al kan Bailey op zijn tijd iets rustiger en meer op zichzelf zijn. Zij komt dan ook graag gezellig lekker bij je zitten om te kroelen. Kita is een stuk energieker en speelt dan ook graag de hele dag door met stokken, touwen en ballen. Kita loopt ook graag mee naast de fiets, maar Bailey snapt dit nog niet helemaal en gaat dan ook liever een eindje lopen zonder fiets. Ze volgen elkaar overal en zijn erg aan elkaar gehecht. Hoewel we beseffen dat het een grote stap is om ze beide te adopteren, hopen wij echt dat Bailey en Kita samen een nieuw baasje vinden. Iemand die de tijd en ruimte voor deze ontzettend leuke honden heeft. U zult er geen spijt van krijgen…

Op youtube bij dierenasiel Roosendaal, kunt u verschillende leuke filmpjes zien van Kita en Bailey in actie.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen