750 jaar Roosendaal viert feest

Foto: Stichting Veteraan Autobussen

Op zaterdag 3 en zondag 4 november vindt bij Designer Outlet Rosada en in de binnenstad een feestelijk evenement met volop entertainment en activiteiten plaats ter gelegenheid van ‘Roosendaal 750 jaar’.

Stap op de nostalgische bus van Designer Outlet Rosada naar de binnenstad en doe mee aan de activiteiten. Met dit evenement willen Designer Outlet Rosada en Collectief Roosendaal de bezoekers van Roosendaal goed ontvangen en groots uitpakken.

Nostalgische busverbinding

Bijzonder is de gratis nostalgische busverbinding tussen Designer Outlet Rosada en de Nieuwe Markt in de binnenstad. Je kunt op deze bus stappen tussen 11.30 en 17.30 uur. Een oude BBA stadsbus van de Stichting Veteraan Autobussen regio Brabant zal het traject rijden. De enthousiaste buschauffeur is stijlvol gekleed in een oud BBA kostuum. Een acteur als busgids reist met je mee. Zowel bij Designer Outlet Rosada als op de Nieuwe Markt wordt een speciale bushalte voor dit evenement gemaakt, duidelijk herkenbaar aan ‘Roosendaal 750 jaar’. Bij Designer Outlet Rosada is deze bushalte te vinden bij de ingang van s.Oliver. Bezoekers van Designer Outlet Rosada kunnen de auto op het parkeerterrein laten staan en met de bus de binnenstad bezoeken om te shoppen en om het feestelijke programma met activiteiten mee te maken.

Doe mee & win

Doe mee met de speurtocht naar de Tullepetaon. Maak met 4 Tullepetaonen een selfie in de binnenstad en Designer Outlet Rosada en maak 2x kans op een ROOS24-cadeaukaart van de binnenstad en een Designer Outlet Rosada Gift Card met een gezamenlijke waarde van €750. Geef je op bij de tijdelijke bushalte bij Designer Outlet Rosada én op de Nieuwe Markt. Daarnaast worden er onder de buspassagiers, naast de reguliere loyaltycards, een paar ‘gouden’ ROOS24-loyaltycards verspreid, waar al gelijk een tegoed van 2500 punten is opgezet. Stap op de bus en doe mee!

Openingstijden

Tijdens deze feestelijke dagen is Designer Outlet Rosada op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De binnenstad is op zaterdag 3 november van 9.30 tot 17.00 uur geopend en op koopzondag 4 november van 12.00 tot 17.00 uur.  Er is nog meer te doen tijdens deze dagen. Zo vindt op 3 november vanaf 20.00 uur de Tapage plaats in de binnenstad, waarbij je in verschillende horecagelegenheden gratis kunt genieten van live muziek. Bezoek tegen een kleine entreeprijs de tentoonstelling ‘Reis door Roosendaal in 750 dingen’ tussen 13.30 en 17.00 uur in het Tongerlohuys.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden