Lara is een lief en vriendelijk poesje

Foto: Dierenopvang Arduin

Lara is een poesje dat geboren is in 2016.  Ze heeft altijd samen met andere katten bij een bedrijf rondgelopen, maar omdat er steeds meer katten bijkwamen zijn er een aantal katten gesteriliseerd en een paar katten naar ons toegebracht.

Lara was een van de katten die bij ons is gekomen. Lara bleek drachtig te zijn en heeft haar kittens toen met veel liefde grootgebracht. Ze vond het echt heel erg fijn om voor haar kittens te zorgen. Haar kittens zijn toen ook allemaal naar een nieuw gezin gegaan, maar helaas bleef Lara alleen achter bij ons. Lara is een lief en vriendelijk poesje maar erg verlegen naar mensen toe. Ze is eigenlijk een angsthaasje die tijd nodig heeft om te wennen aan haar omgeving en een baasje zoek die geduld met haar heeft. Wanneer je rustig en geduldig bij haar gaat zitten, dan vindt ze het stiekem erg fijn om aangehaald te worden.  Angsthaasjes worden helaas vaak overgeslagen, terwijl het zo’n geweldige maatjes zijn voor andere katten en met wat geduld, veel liefde  en het nodige lekkers gegarandeerd ook jouw beste maatje kan worden. Het vergt een kleine investering, maar je krijgt er gegarandeerd heel veel moois voor terug!

Lara is geen aandachtsvrager, maar extreem sociaal en dol op soortgenootjes. Ze is ook nog erg speels en speelt dan ook graag met balletjes, muisjes en veertjes. Met honden heeft ze geen ervaring en kleine drukke kinderen ontloopt ze ook liever. Lara is dan ook het beste af in een rustige omgeving. Gezien het feit dat Lara veel buiten geleefd heeft, is een appartement waarschijnlijk niet geschikt voor haar of er moet een groot balkon zijn die afgezet is. Bij ons is ze op d’r tijd ook graag buiten te vinden, maar ze kan ook erg genieten wanneer ze binnen op een lekkere dikke kussen kan liggen dagdromen. We hopen dat iemand misschien juist eens wilt kiezen voor zo’n lief angsthaasje en er dan ook net zo van kan genieten als wij doen.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen