Open avond Associate degrees Academie

Foto: Associate degrees Academie

De Associate degrees Academie houdt op donderdag 29 november in Roosendaal Open avond voor studiekiezers. Hier kunnen toekomstige studenten tussen 18.00 en 21.00 uur meer te weten komen over studeren bij een van de voltijd Associate degree-opleidingen.

Studiekiezers kunnen zich aanmelden voor de Open avond opĀ www.ad-academie.nl. Naast informatie over de opleidingen kunnen de bezoekers het splinternieuwe gebouw aan het Mill Hillplein ontdekken waar ze misschien wel de komende twee jaar hun hbo-opleiding gaan volgen.

Vind de opleiding die past

Voor studiekiezers die nog geen idee hebben wat ze willen studeren of niet weten hoe ze tot een goede studiekeuze kunnen komen, is er een studiekeuzeplein ingericht. Hier kunnen de bezoekers in gesprek met studenten en medewerkers van de Associate degrees Academie. Studenten delen hun ervaringen en er wordt een studiekeuzesessie aangeboden. Daarnaast kan je hier ook terecht voor praktische vragen over bijvoorbeeld collegegeld of inschrijven.

Associate degrees

De Associate degrees Academie is in september 2018 gestart met ruim 200 studenten en 8 voltijd opleidingen. Een Associate degree is een tweejarige praktijkgerichte opleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma. De Associate degrees Academie is een samenwerking tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen