Kruising Amerikaanse staffordshire zoekt baasje

https://www.youtube.com/watch?v=lhWzuYri2Tc

Hannes is een kruising Amerikaanse staffordshire [schofthoogte 60 cm], een ongecastreerde reu van 3-9-2017. We weten helaas weinig van Hannes, maar hebben hem leren kenen als een erg vriendelijke en enthousiaste hond.

Op de andere honden reageert hij goed, maar direct contact is er nog niet geweest. Of hij met katten overweg kan, is helaas ook onbekend. Hannes is een energieke hond, die erg speels en nieuwsgierig is. Hij vindt het heerlijk om lekker te kunnen rennen. Voor Hannes zou het dan ook erg leuk zijn om een sportief baasje te hebben die graag met hem kan hardlopen!  Aanhankelijk is Hannes ook , dus komt hij  graag lekker bij je kroelen wanneer hij uitgespeeld is.  Deze super vrolijke viervoeter kan nog wel wat opvoeding gebruiken en moet nog leren met zijn enthousiasme om te gaan. Maar voor wat lekkers  is Hannes makkelijk over te halen om iets gedaan van hem te krijgen. Om deze reden lijkt het ons op dit moment dan ook niet verstandig om hem bij (kleine) kinderen te plaatsen. Door zijn enthousiasme springt hij makkelijk kleine kinderen omver.

Hannes zoekt een consequent baasje, die de nodige tijd heeft om hem te helpen bij zijn ontwikkeling. Gezien zijn leeftijd en het feit dat hij redelijk goed luistert, moet dit goed komen. Wil jij deze lieverd een liefdevol huisje geven? Kom dan snel langs!

Dierenopvang Roosendaal

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen