Levende kerststal bij kinderboerderij Minnebeek

Foto: Ad Verbiest

Meedoen in een levende kerststal, wie wil dat nu niet?! Op zondagmiddag 23 december zijn alle kinderen met hun ouders van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur te komen kijken naar de levende kerststal bij kinderboerderij Minnebeek van Groenhuysen.  

En natuurlijk blijft het niet alleen bij kijken. Naast het personeel en de vrijwilligers van de kinderboerderij ontmoet je er ook vele boerderijvriendjes die tijdelijk even in de kerststal wonen. En, als je verkleed komt als Jozef, Maria of herder mag je zelfs meedoen in de kerststal en mogen je ouders foto’s van je maken. En dan is er natuurlijk ook nog de kerstman. Vergeet niet om even bij hem langs te lopen voor iets lekkers. Enkele kerstkraampjes dragen bij aan een gezellige kerstsfeer. Buurvrouw Maaike verrast rond 15.00 uur de allerkleinsten met een mooi kerstverhaal.

Voor warme chocomel en glühwein vragen we een kleine vergoeding. Maar haal je op de kinderboerderij een kleurplaat, kleur je deze mooi in en lever je hem in, dan is voor jou de chocomel gratis. Verder is de toegang natuurlijk helemaal gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen