Hangoor konijn en een haan zoeken nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Dino is een vrolijk hangoor konijntje, een ongecastreerde ram. Hij is als gevonden bij ons binnengebracht en helaas heeft zijn baasje zich niet gemeld. Vandaar dat Dino nu op zoek is naar een baasje waar hij wel welkom is en die hem zal overladen met liefde.

Wij kennen Dino als een rustig, maar vriendelijk en lief konijntje. Hij is altijd alert als je in de buurt bent en kijkt erg uit naar het lekkers dat je voor hem bij hebt…

Foppe is een mooie, grote sierhaan, waarschijnlijk een Appenzeller Spitskuif. Hij is als gevonden bij ons binnengebracht en helaas heeft niemand zich gemeld. Daarom zoeken wij iemand die nog een plekje over heeft voor hem, waar hij welkom is en lekker de ruimte heeft. Foppe laat (uiteraard) wel regelmatig even horen dat hij een haan is.De Appenzeller Spitskuif is een sierlijk landsras dat zijn oorsprong in Zwitserland heeft. De hanen hebben hele mooie spitse kuiven en de hennen hebben ook een mooie kuif. Het zijn levendige kippen die graag rondscharrelen en goed kunnen vliegen.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

'

Reacties

article
58265
Dino is een vrolijk hangoor konijntje, een ongecastreerde ram. Hij is als gevonden bij ons
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/58265/hangoor-konijn-en-een-haan-zoeken-nieuw-thuis/
2019-01-10T15:38:52+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2019/01/10153651/dino15-12.jpg
nieuws