Deze vondeling Staffordshire zoekt een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Jip is een  Staffordshire (schofthoogte 53 cm), een ongecastreerde reu die waarschijnlijk in 2014 is geboren. Hij is als vondeling bij ons binnengekomen en helaas is zijn baasje hem niet komen ophalen.

Vandaar dat we nu op zoek zijn naar een baasje waar Jip wel welkom is. Wij ervaren Jip als een super vrolijke en enthousiaste hond die erg speels is. Alleen spelen met speelgoed vindt hij echter niet zo leuk, liever speelt hij met zijn baasje samen. Hij is een echte allemansvriend en komt dan ook met iedereen even knuffelen. Bij ons is Jip lief en makkelijk in de omgang. De basiscommando’s kent hij en aan de riem loopt Jip ook netjes en rustig mee. Jip is echter ook erg nieuwsgierig en wanneer hij teveel prikkels om zich heen heeft, wil hij wel eens minder goed luisteren. Wel is Jip goed te corrigeren. Op reuen en teefjes reageert deze vrolijke viervoeter erg goed, maar direct contact is er nog niet geweest. Jip snuffelt eventjes aan de andere honden en loopt daarna van hun weer weg om zijn eigen ding te doen. We weten niet of Jip met katten en kinderen overweg kan. Ook is niet bekend of hij alleen thuis kan zijn. We hebben wel gemerkt dat deze lieverd even moet wennen aan zijn nieuwe omgeving wanneer hij alleen gelaten wordt. Wil je deze lieverd een huis geven? Kom dan snel langs.

OP YOUTUBE, BIJ DIERENASIEL ROOSENDAAL, KUNT U LEUKE FILMPJES ZIEN VAN JIP!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen