Cesur in de spotlight!

Foto: Dierenopvang Arduin

Cesur is een kruising Anatolische herder (schofthoogte 85 cm), een ongecastreerde reu geboren op 5-5-2016. Hij woonde op het bedrijf van zijn baasje, maar het bedrijf moest verhuizen en helaas kon Cesur niet mee.

In de privéwoning is helaas te weinig ruimte voor deze vrolijke lobbes. Overdag liep Cesur rond op het bedrijf, gezellig onder de mensen en ’s avonds lag hij lekker binnen de boel te bewaken. Cesur is een ontzettend lieve en vriendelijke hond, die erg aanhankelijk is en dan ook graag het gezelschap van mensen opzoekt. Het liefst zou hij op je op schoot gaan zitten. Met katten en andere reuen kan Cesur niet overweg, op teefjes reageert hij goed. Aan luisteren kan nog wat gewerkt worden, al is het soms ook Oost-Indisch doof van deze grote deugniet. Over het algemeen loopt hij mooi en rustig naast je, maar Cesur kan ontzettend sterk zijn aan de riem. Zijn nieuwe baasje mag dus wel wat spierballen hebben. Ook omdat hij, ondanks dat hij graag meegaat in de auto, wel wat hulp wil bij het instappen.

De naam Cesur betekent moedig. Nou is hij is redelijk waaks, maar of hij ook moedig genoeg is om inbrekers weg te jagen… Deze grote allemansvriend wil het liefst met iedereen spelen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen