Enthousiast Mick zoekt een nieuw baasje

Mick is een gecastreerde kater, waarschijnlijk geboren in 2011. Na een tijdje rondgezworven te hebben, is hij bij ons terecht gekomen. Mick is echt een ontzettend lieve kat, die het liefst dicht in je buurt is.

Hij is heel aanhankelijk en zoekt dan ook veelvuldig je aandacht. Op de andere katten reageert hij heel goed, we weten helaas niet wat hij van honden vindt. Mick is echt naar iedereen even enthousiast en wij voorzien hier dan ook weinig problemen. Hij ligt graag voor het raam naar buiten te kijken en gaat de boel ook even verkennen wanneer de deur opengaat. Zo af en toe wil hij nog wel eens achter een balletje aan gaan, maar lekker lui in het zonnetje heeft toch de voorkeur.

Mick verblijft al wat langer bij ons, maar is eerst uitgebreid onderzocht door onze dierenarts omdat hij vrij veel drinkt. Hij heeft een iets afwijkende nierfunctie, absoluut niet ernstig, waarvoor hij nu een speciaal nierdieet volgt. Hij heeft verder geen speciale behandelingen nodig, dus laat u zich hier vooral niet door afschrikken. Mick verdient zeker een nieuw, liefdevol thuis en wij zijn er van overtuigd dat u hier geen spijt van gaat krijgen…

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

'

Reacties

video
58970
Mick is een gecastreerde kater, waarschijnlijk geboren in 2011. Na een tijdje rondgezworven te hebben,
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/58970/enthousiast-mick-zoekt-een-nieuw-baasje/
2019-04-07T12:26:41+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2019/04/07121459/mick4-4.jpg
nieuws