Langer vitaal met de vitaliteitscheck

Wiekendael, onderdeel van Groenhuysen
Wiekendael, onderdeel van Groenhuysen
Foto: redactie

Ouder worden én fit blijven. Dat staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Regelmatig bewegen, op een tempo en zwaarte die bij u passen, levert daar een positieve bijdrage aan.

Om inzicht te krijgen welke bewegingen en voeding uw spierkracht en balans verbeteren en behouden, hebben de fysiotherapeuten en diëtisten van Groenhuysen samen een vitaliteitscheck ontwikkeld. Deze test is gratis en vrijblijvend.

Voor 70 jaar en ouder

De test is bedoeld voor iedereen die 70 jaar of ouder is en minimaal 15 meter zelfstandig kan lopen. Eventueel met behulp van stok of rollator. De fysiotherapeuten en diëtisten van Groenhuysen nemen deze basistest bij u af. Na de test heeft u meer inzicht in de mogelijkheden om uw vitaliteit te verbeteren. Aanmelden is niet nodig.

U bent van harte welkom op dinsdag 7 mei tussen 14.00 en 16.00 uur bij Regionaal Behandelcentrum Wiekendael, Kalsdonksestraat 89 in Roosendaal. Op maandag 20 mei kunt u zich tussen 14.00 en 16.00 uur laten testen bij centrum voor Wonen & Zorg De Wildenborch, Wildenborch 135 in Roosendaal.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen