Gecastreerde kater Ninja zoekt een nieuw thuis

https://www.youtube.com/watch?v=TJf7noKZw08

Deze week plaatsen we een lieve, aanhankelijke en rustige kater genaamd Ninja in de spotlight.

Ninja is een inmiddels gecastreerde kater, waarschijnlijk geboren in 2016. Omdat hij als gevonden bij ons terecht is gekomen, weten we helaas niet zo veel van hem. Wat we wel weten is dat Ninja een lieve, sociale en aanhankelijke kat is. Hij is rustig en erg makkelijk in de omgang, op een speelse bui hebben we hem nog niet echt kunnen betrappen. Wel heeft hij af en toe een lekker gekke bui en geeft zich dan helemaal aan je over. Ninja zoekt de andere katten niet echt op, maar verdraagt ze in zijn buurt en komt toch stiekem ook wel even kijken wanneer de aandacht meer naar hen uit lijkt te gaan.  Met poezen kan Ninja beter omgaan dan met katers. Onduidelijk is of hij omgang met honden gewend is. Ninja gaat af en toe even buiten kijken, al dan niet via het luikje in de deur. Een beetje verwennerij in de vorm van snoepjes of (blik)vlees kan hij overigens ook prima waarderen.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen