Informatieavonden belangstellenden nieuwbouw Bravis ziekenhuis

Foto: redactie

De nieuwe en toekomstbestendige hoofdlocatie van het Bravis ziekenhuis zal worden gebouwd op locatie Bulkenaar bij Roosendaal. Voor iedereen die hier graag meer over wil weten of vragen wil stellen, organiseert het Bravis ziekenhuis twee openbare bijeenkomsten op 13 en 21 mei aanstaande.

Wat staat er op het programma?

Tijdens de informatieavonden wordt zowel het besluit om naar één hoofdlocatie te gaan als de keuze voor Bulkenaar toegelicht door de raad van bestuur van het Bravis ziekenhuis. Tevens wordt er ingegaan op de plannen voor de huidige ziekenhuislocaties en de planning voor de komende tijd. Er zal volop gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Lees verder over de nieuwbouw

Waar en wanneer

Om zoveel mogelijk belangstellenden in de gelegenheid te stellen aanwezig te zijn, worden er twee informatiebijeenkomsten georganiseerd. De eerste informatieavond is op maandag 13 mei van 19.00 tot 20.30 uur. De tweede informatieavond is op dinsdag 21 mei van 19.00 tot 20.30 uur. Inloop is vanaf 18.30 uur. Beide informatiebijeenkomsten worden gehouden in De Geerhoek aan de Kloosterstraat 19B
in Wouw (zie Google Maps hieronder).

Aanmelden via de website

Aanmelden voor een van de informatiebijeenkomsten kan eenvoudig via een link op Bravis Ziekenhuis Er is voldoende ruimte om te parkeren en buslijn 104 stopt op 250 meter lopen van De Geerhoek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen