Vrolijke lieve kater Diesel in de spotlight

https://youtu.be/g8vEXkfOHyE

Diesel is een kater, waarschijnlijk geboren in 2017 en inmiddels gecastreerd. Hij is als vondeling bij ons binnengekomen, waardoor we helaas niets over zijn verleden weten.

Wij ervaren Diesel als een erg vrolijke en lieve kater, die altijd blij is om je te zien. Hij is erg aanhankelijk en kroelt dan ook graag met je, maar hij is zeker af en toe ook een grote deugniet. Muisjes, balletjes, veertjes, Diesel kan niet kiezen en speelt dan ook erg graag met alles wat voorhanden is. Hij kan het op zich goed vinden met de andere katten, maar is wat aan de dominante kant. Hij durft ze uit te dagen, in de positieve en ondeugende zin van het woord, maar voor sommige katten is dit wellicht wat te veel. Het is helaas niet bekend of hij met honden overweg kan. Diesel is een nieuwsgierige en ondernemende kat en is ook regelmatig buiten te vinden. Dit maakt hem dan ook niet geschikt om op een appartement te wonen.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden