Wie komt deze vier lieve konijntjes ophalen?

https://www.youtube.com/watch?v=mfvQ8m2towA&feature=youtu.be

Deze week zetten we vier lieve konijntjes in de spotlight van dierenopvang Arduin.

Domino is een wit zwart konijntje, een ongecastreerde ram, dat als gevonden bij ons binnen is gekomen. Helaas heeft zijn baasje niks van zich laten horen en is Domino nu op zoek naar een nieuw thuis waar hij welkom is en met alle liefde verzorgd zal worden.

Domino is een rustig en lief konijntje, dat altijd meteen alert is wanneer je bij zijn kooi komt en zeer nieuwsgierig is naar het lekkers dat je bij hebt. Hij is dol op verse groenten en snoepjes. Domino zou graag de ruimte hebben om lekker rond te snuffelen, het liefst met een ander konijntje… heeft u een plaatsje voor hem?

Nico is een grijs beige konijntje, ongecastreerde ram, wellicht een teddy dwerg, die bij ons als vondeling is binnengebracht. Helaas heeft niemand zich gemeld als eigenaar en daarom is Nico nu op zoek naar een nieuw baasje. Toen hij bij ons kwam, had hij enorm lange nagels. Deze zijn uiteraard inmiddels geknipt. Wij denken dat Nico zeker een jaar of 4 oud moet zijn. Nico is een erg lief en rustig  konijntje, altijd alert als je bij zijn hok komt en dol op snoepjes. Kunt u deze vrolijke pluizenbol nog een paar mooie jaren bieden?

Isa is een bruin dwergkonijntje, een  voedster, een vrolijk en lief konijntje die als vondeling bij ons is binnengekomen. Omdat ze gevonden is, weten wij jammer genoeg haar leeftijd niet. Helaas is haar baasje niet gevonden en zijn wij nu op zoek naar een nieuw baasje voor Lisa. Dit vriendelijk  en nieuwsgierig konijntje komt graag naar je toe, vooral wanneer je wat lekkers voor haar bij hebt. Zoals alle konijntjes lust ze graag verse groenten en ook konijnensnoep vindt ze heerlijk om op te knabbelen. Dus wanneer u nog op zoek bent naar een leuk en lief konijntje, komt dan snel langs om kennis met haar te maken.

Mila is een beige grijs kruising hangoor, een voedster geboren op 12-02-2017. Mila is een leuk  en lief konijn die graag bij je komt voor wat aandacht. Ze is bij ons gekomen omdat ze het niet fijn vindt om een hele dag in een kooi opgesloten te zitten. Mila is nieuwsgierig en ondernemend en loopt dan ook graag een beetje rond. Het liefst in een grote buitenren zodat ze lekker kan genieten om in het gras rond te huppelen.  Ze is kinderen gewend en lust ook graag allerlei lekkers. Dus bent u nog op zoek naar een leuk kameraadje en heeft u een fijn gedeelte in u tuin die u kunt afzetten voor Mila, kom dan snel langs om kennis met haar te maken!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen