Huisdier van de week: Siem

https://www.youtube.com/watch?v=8VbAuuu00Ts

Siem is een kater, die als vondeling bij ons is binnengebracht. Hij had duidelijk al een tijdje buiten rondgelopen, want hij was erg mager en zat onder de parasieten. Gelukkig is Siem weer wat opgeknapt en inmiddels ook gecastreerd.

De dierenarts denkt dat hij rond 2011 is geboren. Siem is een lieve en rustige kater, die een beetje op zichzelf is. Hij vindt het erg fijn om aangehaald te worden, maar wij merken wel dat hij dit niet echt gewend is geweest. Soms schrikt hij een beetje als je ineens je arm uitsteekt, maar wanneer hij doorheeft dat hij aandacht krijgt, geeft hij zich graag helemaal aan je over en geniet hij met volle teugen. Spelen is aan Siem niet echt besteed, liever gaat hij lekker buiten, op een rustig plekje, liggen genieten van de zonnestraaltjes op zijn vacht. Hij is dan ook erg graag buiten en dit maakt hem niet geschikt om op een appartement te wonen. Met de andere katten kan hij het prima vinden, helaas weten we niet of Siem ook met honden overweg kan. Ook is niet bekend of hij omgang met kleine kinderen gewend is. Wel denken we dat Siem het best op zijn plek is in een rustige omgeving, waar hij naar behoefte naar buiten mag en kan (hij kent een kattenluikje) en waar hij lekker vertroeteld zal worden. Dus heeft u een tuin of erf en bent u op zoek naar een rustige en relaxte kater? Kom dan langs om Siem te ontmoeten!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen