Mechelse herder Bo in de spotlight

https://www.youtube.com/watch?v=NMe_Wqj5QSM

Deze week een super vrolijke en aanhankelijke senior hond, de mechelse herder Bo. Ondanks dat ze op leeftijd is, heeft ze nog volop energie. Wij hopen dan ook dat iemand deze lieverd toch graag een kans wilt geven.

Bo is een Mechelse Herder (schofthoogte +/- 68 cm), een gesteriliseerd teefje van 31-5-2010. Ze is bij ons gekomen, omdat haar baasje wegens gezinsuitbreiding niet meer de tijd kan vinden om Bo de aandacht en liefde te geven die ze verdient. Bo is een erg spontane en aanhankelijke hond, die naar iedereen even enthousiast is. Ze is kinderen van alle leeftijden gewend. Bo is zindelijk, maar alleen thuis blijven vindt ze niet zo leuk. Ze gaat dan blaffen en durft ook dingen te slopen. Bo is zowel binnen als buiten gewend, is ook erg waaks en luistert goed naar haar baasje. Ze gaat heel graag mee in de auto om bijvoorbeeld richting het bos te gaan. Bo heeft nog erg veel energie en raakt deze graag kwijt door een stevige wandeling of lekker spelen. Naast de fiets loopt ze ook erg goed mee. Aan de riem kan ze erg sterk zijn, maar ze is een gentle leader gewend en loopt dan rustig naast je. Bo kan niet goed samen met katten, ze jaagt ze op. Met andere honden gaat het wisselend, ze heeft niet met allemaal een even goede klik.

Voor Bo zou het heel fijn zijn als haar nieuwe baasje veel ruimte tot de beschikking heeft, waar ze naar hartenlust kan rennen en spelen. Een landelijke en rustige omgeving zou ideaal zijn, zodat ze niet te veel afleiding heeft waar ze op gaat reageren. En dan ’s avonds natuurlijk lekker kroelen, want daar kan deze lieverd ook echt niet zonder…
hond Roosendaal

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden