Vrolijke kanaries zoeken nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Twiggy en Tweety zijn  twee vrolijke kanaries, die  beide apart als vondeling bij ons terecht zijn gekomen. Helaas heeft zich van beide vogeltjes geen baasje gemeld  en zijn we nu op zoek naar een nieuw baasje voor deze vrolijke vogeltjes.

We hebben Twiggy en Tweety nog niet horen fluiten, vandaar het vermoeden dat het beide vrouwtjes zijn, maar ze brengen  zeker een stukje vrolijkheid in huis. Tweety roept wel af en toe als je in de buurt van de kooi bent en is dol op snoepzaad. Maar ook Twiggy is dol op snoepzaad en ander lekkers en is gewend aan soortgenootjes. Ze zijn ieder apart gevonden, maar kunnen het goed samen vinden met elkaar. Twiggy is de geel bruine kanarie en Tweety is de gele kanarie.

Heeft u een plekje voor Twiggy of Tweety  of wellicht beide vogeltjes? Kom dan snel langs!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden