Ontdek jouw mogelijkheden bij Hoppenbrouwers!

Foto: Hoppenbrouwers

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar een leerwerkplek? Tijdens het Werken bij Hoppenbrouwers Event in Roosendaal kom jij alles te weten over de kansen bij Hoppenbrouwers. Daarnaast organiseren zij op alle vestigingen kennissessies met diverse technische thema’s.

Over Hoppenbrouwers
Werken bij een groot bedrijf dat toch kleinschalig aanvoelt? Werkplezier staat bij hen voorop. Bij Hoppenbrouwers heb je meer dan 1000 collega’s, maar werk je in een hecht en gezellig team.

Hoppenbrouwers is een technisch dienstverlener en erkend leerbedrijf. Je kunt als technici aan de slag gaan in uiteenlopende technische disciplines zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging, industriële automatisering, sprinkler, duurzame energie, inspecties en beheer, onderhoud en service.

Met vestigingen in Best, Deurne, Dongen, Heesch, Nijmegen, Roosendaal, Rosmalen, Udenhout en Utrecht is er altijd wel een Hoppenbrouwers bij jou in de buurt.

Kom jij ook?
Benieuwd wat Hoppenbrouwers jou kan bieden? Kom op maandagavond 30 september 18.45 uur op één van onze vestigingen zoals bij de vestiging aan de Gewenten 18 in Roosendaal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden