Evie in de spotlight

https://www.youtube.com/watch?v=iCrMniq4hUs

Evie is een poes die waarschijnlijk in 2018 is geboren. Ze is op 21-05-2019 bevallen van vier mooie kittens, die nu oud genoeg zijn om op eigen benen te staan.

De kittens zijn op zoek naar een fijn thuis en voor Evie zoeken wij ook een rustig huis, waar ze met open armen en veel liefde wordt ontvangen. Evie is een lieve en zorgzame poes, die een beetje terughoudend is en dan ook eerst ‘de kat uit de boom kijkt’. Ze wil wel graag aangehaald worden, maar vindt het allemaal een beetje spannend in het begin. Evie is geen aandacht vrager, maar wel erg sociaal naar andere katten toe. Wanneer je rustig bij haar zit, kun je Evie aaien over haar bolletje. Stiekem vindt ze dit wel fijn, maar je moet echt haar vertrouwen hebben. En met wat lekkers krijg je ook al het een en ander voor elkaar bij haar. Een stabiele, rustige omgeving met elke dag volop aandacht en dezelfde vertrouwde gezichten, dat is wat Evie nodig heeft. Het vergt een kleine investering, maar je krijgt er gegarandeerd heel veel moois voor terug!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen