Lieve deugniet zoekt een nieuw thuis

Abel is een gecastreerde kater, die waarschijnlijk in 2018 is geboren. Toen Abel enige tijd geleden bij ons binnenkwam, had hij een hele grote wond in zijn hals. Hoe hij dit heeft opgelopen, is helaas niet bekend. Abel heeft lange tijd de nodige medicatie hiervoor gehad en is nu zover opgeknapt, dat hij op zoek is naar een gezellig en rustig huis.

De wond is helemaal genezen, hij heeft alleen nog twee kleine kale plekjes, waar nog wat haartjes op moeten gaan groeien. Op het filmpje kunt u zien hoe Abel er uit zag bij binnenkomst en hoe de wond nu genezen is! Abel is een leuke en lieve kater, die in het begin een beetje verlegen is.  Hij heeft dan ook wat tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe omgeving. Gelukkig is deze vrolijke deugniet dol op kattensnoep en kan je daarmee al heel erg veel bereiken bij hem. Wanneer hij eenmaal gewend is, is Abel eigenlijk gewoon een grote deugniet die je een beetje uitdaagt en erg speels kan zijn. Hij speelt graag met balletjes en veertjes, maar ook met andere katten speelt Abel graag. Het gezelschap van andere katten zoekt hij dan ook graag op.

Wij weten niet of deze lieverd met honden of kleine kinderen overweg kan. Wanneer Abel uitgespeeld is, vindt hij het ook wel fijn om lekker aangehaald te worden.  Van die kroelmomentjes kan hij dan ook heerlijk genieten en wanneer hij helemaal relaxt is, wil hij je dan ook graag een kusje geven. Bent u op zoek naar een leuk kameraadje voor uw kat of zoekt u gewoon een vrolijke deugniet? Kom dan eens langs om kennis te maken met Abel!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden