Vriendelijke energieke viervoeter zoekt nieuw thuis

https://www.youtube.com/watch?v=KJmE1ISYksY

Buddy is een kruising Collie (schofthoogte +/- 65 cm), een ongecastreerde reu van 25-7-2017. Buddy maakte bij zijn baasje  een sport van om te ontsnappen en wat dat betreft had hij zeker ook Houdini kunnen heten, maar helaas levert dit soms ook gevaarlijke situaties op.

Voor Buddy zou het ideaal zijn om ergens achteraf te komen wonen, waar hij lekker de ruimte heeft en naar hartenlust zijn energie kwijt kan. Buddy is een lieve, vrolijke en aanhankelijke hond, die enthousiast is naar groot en klein. Hij is zindelijk, kan eventjes alleen thuis blijven en is ook waaks. Zoals gezegd, heeft Buddy erg veel energie en deze moet hij ook kwijt kunnen. Hij speelt super graag en apporteert ook heel goed, een bal is absoluut favoriet. Zwemmen is ook iets wat hij heel graag doet, Buddy is dan ook dol op water! Deze vriendelijke viervoeter heeft geen cursussen gevolgd, maar luistert prima. Met teefjes kan hij goed overweg, al is hij heel druk met ze en kan hij op sommige dan wat dominant overkomen. Met reuen kan Buddy niet goed overweg. In huis was hij een kat gewend en daar sliep Buddy zelfs bij. Over het algemeen is hij een vrolijke, onbevangen en nieuwsgierige hond, maar van onweer en vuurwerk is hij toch wel heel bang…

Bent u op zoek naar een enthousiaste en lieve hond en heeft u ook de nodige tijd en ruimte om met Buddy ‘aan de slag te gaan’? Kom dan snel langs om deze knapperd te ontmoeten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen