Maltezer Leeuwtje zoekt een baasje (m/v)

https://www.youtube.com/watch?v=uGbewvPxL0I

Bobby is een Maltezer (schofthoogte 28 cm), een gecastreerde reu en geboren rond 2009. Helaas is recent het baasje van Bobby overleden en kon er niemand anders voor hem zorgen, waardoor hij nu bij ons zit en op zoek is naar een nieuw baasje.

Helaas weten we niet zo heel veel van Bobby, anders dan onze eigen ervaringen. Zoals wel meer Maltezers, is Bobby een echte kroelkont. Hij is heel graag in je buurt en krijgt graag aandacht. Wel merken we dat het voor Bobby niet al te druk moet zijn. Er komt dan teveel op hem af en hij weet dan even niet goed wat te doen. Liever heeft hij vertrouwde gezichten, dan voelt hij zich op zijn gemak en vertrouwd. Bobby reageert goed op andere hondjes, we weten niet of dat voor katten ook geldt. Voor zover bekend, is Bobby altijd alleen met zijn baasje geweest. Spelen is aan dit vrolijke mannetje niet echt besteed en hij wordt ook niet graag nat of vies. Hij loopt dan ook liever om het gras heen, als erdoor. Bobby luistert redelijk en loopt rustig mee aan de riem. Helaas weten we niet of hij zindelijk is en alleen thuis kan blijven, al geldt voor dat laatste dat hij het liefst dicht bij je is. Een beetje verwennerij in de vorm van wat lekker vlees of een koekje, kan hij overigens ook prima waarderen…

Wanneer u zoekt naar een lief en trouw maatje, kunt u eigenlijk niet om Bobby heen! Zien we u snel?

Omdat Bobby al wat ouder is, mag hij voor een aangepast tarief geplaatst worden. Voor meer informatie hierover, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen