Francois is op zoek naar een rustige omgeving

https://www.youtube.com/watch?v=GyckJfHE9Uo

Francois is een gecastreerde kater, die rond 2010 geboren moet zijn. Helaas moest zijn baasje een tijdje terug worden opgenomen, maar Francois mocht gelukkig bij de buren blijven.

Hij loopt echter steeds terug naar zijn oude huis en helaas zijn de nieuwe bewoners daar niet van gediend. Met name s’avonds en s’nachts gaat Francois graag op pad door de buurt. Een  kletskous en in het begin wat onwennig, is hoe Francois wordt omschreven. Hij is rustig en houdt alles graag van afstand in de gaten. In het begin heeft deze lieverd dan ook even de tijd nodig om aan zijn nieuwe omgeving te wennen. Gelukkig is Francois een ontzettende snoeperd en met wat lekkers krijg je dan ook heel veel voor elkaar bij hem. Francois komt niet bij je op schoot zitten, maar hij vindt het wel fijn om aangehaald te worden. Hij zoek je dan ook zeker met regelmaat op om even te genieten van een kroelmomentje. Omgang met honden en andere katten is hij niet gewend en bij ons zien we dan ook dat hij de katten op afstand houdt. Francois is op zoek naar een rustige omgeving, waar hij het liefst alleen mag wonen en waar niet te veel van hem verwacht wordt.

Heeft u een plekje voor Francois, waar hij lekker zichzelf mag zijn? Kom dan snel eens langs om kennis te maken!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen