Jumbo opent deze week deuren aan de Streuvelslaan

Foto: Jumbo Supermarkten

Jumbo opent op woensdag 27 november de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Agrimarkt winkel aan de Streuvelslaan 1A in Roosendaal. Zo is Jumbo op nóg meer plaatsen altijd beschikbaar voor klanten.

De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Jumbo wil het lokale karakter van de Agrimarkt winkel zo veel mogelijk behouden. Het familiebedrijf biedt het grootste assortiment. Door het toevoegen van de streekproducten van Agrimarkt, wordt het aanbod nóg uitgebreider. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Roosendaal en omgeving graag om 9.00 uur.

Voorafgaand aan de sluiting van de winkel vond een grootschalige uitverkoop van de winkelvoorraden plaats. De winkel aan de Streuvelslaan 1A sloot vervolgens op donderdag 31 oktober om 15.00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 27 november verder te gaan als Jumbo winkel. Bij de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 1 december).

Ruim aanbod versbereide- en streekproducten

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Jumbo wil het lokale karakter van de Agrimarkt winkel zo veel mogelijk behouden. Populaire producten uit het Agrimarkt assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder andere het seizoenaanbod mosselen en verschillende populaire artikelen uit de categorie Tuin en Dier. Op het versplein hebben klanten keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Verder kunnen zij genieten van verse sushi of pizza’s om thuis af te bakken. De supermarkt telt ruim 1.100 vierkante meter winkelplezier.

Filiaalmanager Erik de Bruine is enthousiast over de opening van vernieuwde winkel: “We gaan binnenkort helemaal over op ‘Jumbo geel’. Ons winkelteam kijkt ernaar uit om de voormalige klanten van Agrimarkt en nieuwe klanten te laten ervaren wat de Jumbo formule inhoudt. Met een uitgebreid assortiment, waaronder de vertrouwde streekproducten, de beste service én de laagste prijs. Daarom wil ik inwoners van Roosendaal van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel.”

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de opening van de verbouwde Agrimarkt winkel: “We zijn trots dat we weer een aantal nieuwe Jumbo winkels kunnen toevoegen aan ons winkelbestand. Ook van alle nieuwe klanten die we hierdoor mogen begroeten, willen we échte fans maken. We gaan ze verrassen met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Ik kijk samen met alle enthousiaste medewerkers enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van Jumbo.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden