Rustige, vriendelijke en lieve kat zoekt een nieuw (t)huis

Nelson is een gecastreerde kater, waarschijnlijk geboren rond 2013. Wij hebben Nelson leren kennen als een rustige, vriendelijke en lieve kat.

Hij krijgt graag aandacht, maar zal daar niet snel zelf om vragen. Wel komt hij graag gezellig bij je op de bank of op bed liggen. Wanneer het te druk in huis is met bijvoorbeeld visite, trekt Nelson zich terug op een rustig plekje. Nelson is liever lui dan moe en ligt het liefst ergens rustig in een mandje, al vindt hij het wel leuk om af en toe met een aluminium propje te spelen. Wanneer het zonnetje schijnt, gaat hij graag ook even buiten kijken. Een kattenluikje is hij gewend. Hij is ook een echte snoeperd en wil soms zelf nog wel eens op zoek gaan naar wat lekkers. Nelson is onlangs herplaatst geweest en had een fijn thuis gevonden. Helaas is hij teruggekomen, omdat het te vaak vechten was met de buurkat. Het is niet bekend wie van de twee de ruziezoeker is, maar sinds hij terug is bij ons, zien wij een hele andere Nelson waar het andere katten betreft. Voorheen kon hij ze prima om zich heen verdragen en nu is hij gestresst en wil hij ze absoluut niet in zijn buurt hebben en dit laat hij dan ook duidelijk horen. Het is niet bekend of Nelson met honden overweg kan, maar waarschijnlijk zal hij het prima vinden om lekker alleen te komen wonen en zo alle aandacht voor zichzelf te hebben.

Heeft u een rustig plekje, zonder buur(t)katten, voor lieve Nelson? Kom dan snel eens langs om kennis te maken!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden