Gizmo en Gino zoeken een nieuw warm thuis

Gizmo en Gino zijn twee ongecastreerde katertjes, geboren in mei 2019. Ze kunnen ieder apart, maar liefst samen geplaatst worden.

Beide zijn twee lieve broertjes die een beetje afwachtend zijn en dan ook even moeten wennen aan hun omgeving, vooral Gino. Ze zijn vaak in elkaars gezelschap en vinden steun bij elkaar. Stiekem vinden ze het heerlijk om lekker aangehaald te worden, maar vinden dit nog wel een beetje spannend. Gelukkig zijn het twee grote snoeperds en met wat lekkers, kun je dan ook al veel bereiken bij deze twee lieverds. Beide katertjes zijn geen echte druktemakers, al spelen ze wel graag met balletjes en muisjes. Met andere katten kunnen ze het ook prima vinden. Het is niet bekend of ze met honden of kleine kinderen overweg kunnen, al denken wij dat teveel drukte (nog) iets te veel van het goede is. Gizmo en Gino zijn het best op hun plek in een stabiele en rustige omgeving, waar ze lekker op hun gemak kunnen wennen aan hun nieuwe omgeving, met elke dag volop aandacht en dezelfde vertrouwde gezichten en stemmen.

Zoekt u nog een lief en rustig katertje, of vindt u het een fijne gedachte om de broertjes bij elkaar te houden? Kom dan snel eens langs om deze lieverds te ontmoeten!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden