Deze vrolijke Donna zoekt een nieuw baasje

https://www.youtube.com/watch?v=oi-UtSduc34

Donna is een Amerikaanse Bulldog teefje, vermoedelijk geboren in 2011. Ze is afgestaan door mensen die haar als fokteef hebben gebruikt.

Donna heeft een ontzettend lief en zacht karakter, maar is nog niet veel gewend. Wij bedoelen daarmee dat ze weinig op straat is geweest en geen huiselijke sfeer kent en daardoor is vrijwel alles nieuw voor haar. Heel soms is ze in het begin wat terughoudend, maar over het algemeen vindt deze vrolijke dame alles en iedereen vooral interessant. Als ze het eenmaal doorheeft, is er geen vuiltje aan de lucht. Donna is super vriendelijk, ook naar soortgenootjes. Helaas weten we niet of ze met katten overweg kan, maar gezien haar zachte karakter verwachten wij hier geen problemen. Ze heeft af en toe haar gekke 5 minuten en leeft zich dan helemaal uit. Achter een balletje of stok aan of gewoon rondjes rennen, Donna weet haar energie er wel uit te gooien. Deze lieverd krijgt misschien niet de schoonheidsprijs, maar op karakter scoort ze een dikke 10.

Bent u op zoek naar een vriendin voor het leven, in de vorm van een super lieve en vrolijke hond? Zoek dan niet verder en kom snel langs om kennis te maken met Donna! Haar blijheid en dankbaarheid zal uw hart laten smelten…

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden