3FM Serious Request: The Lifeline op Tongerloplein

Foto: Danny van den Aarsen

Dj’s Sander en Herman van radiozender 3FM lopen op donderdag 19 december samen met 100 wandelaars vanuit Bergen op Zoom dwars door Heerle, Wouw en Roosendaal voor 3FM Serious Request: The Lifeline.

Na zes uur wandelen komen zij rond 14:00 uur aan op het Tongerloplein, maar iedereen is al vanaf 13:00 uur van harte welkom op dit Chequepoint. Laten wij hen samen een hartverwarmend Roosendaals welkom geven! In de gemeente Roosendaal zijn inmiddels al tientallen acties van start gegaan.

Chequepoint

Je kunt natuurlijk naar het Chequepoint komen als je geld hebt opgehaald en een cheque wilt inleveren. In een van de wagens staat een camera waar jij (met je vrienden/collega's/familie) een leuk gifje kunt laten maken van jouw cheque. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. Bij elk Chequepoint zijn 3FM-dj's aanwezig om samen met het publiek de wandelteams te onthalen én weer op pad te sturen. In Roosendaal zijn dit Rob Janssen en Jorien Renkema. Je kunt meekijken met The Lifeline op een groot scherm, ter plekke een plaatje aanvragen, met Jorien haar Op Maat Gemaakte Spel spelen en meedoen aan andere gezelligheid onder leiding van Rob. Ook kun je 3FM Serious Request merchandise kopen.

Serious acties

3FM Serious Request: The Lifeline komt dit jaar in actie voor slachtoffers van mensenhandel. Samen met het Rode Kruis wordt dit jaar weer geld opgehaald om deze mensen te helpen. In de gemeente Roosendaal zijn inmiddels al tientallen acties van start gegaan. Zo verkoopt Super de Buurt in Heerle hun beroemde puitebollen en kun je jouw lege statiegeldflessen inleveren bij de Associate degrees Academie. Ongeveer 14:30 uur vertrekken de wandelaars in de richting van Zevenbergen via de Molenstraat, Burgemeester Prinsensingel en de Parklaan.

  • Wil je meer informatie, een overzicht van alle acties of zelf in actie komen? Ga dan naar 3FM.nl/seriousrequest.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden