Vrolijke Duitse Herder zoekt een nieuw thuis

Cecil is een Duitse Herder (schofthoogte 63 cm), een ongesteriliseerd teefje van 11-12-2011. Van haar is gedwongen afstand gedaan, omdat ze eigenlijk een verwaarloosd leventje leidde.

Ze kreeg weinig beweging, waardoor ze wat stijf en moeilijk liep en ze was aan de magere kant. Ook haar vacht was erg onverzorgd en ze stonk dan ook verschrikkelijk. Een goede was- en borstelbeurt later, ziet Cecil er weer stukken beter uit en inmiddels is ze ook al wat aangekomen. Met haar eetlust is niks mis en ook de lekkere extraatjes slaat ze niet snel over.

Ondanks haar leeftijd is het nog een erg vitale en energieke hond en ze rent en speelt er dan ook lustig op los ( zie filmpje). Cecil is erg vrolijk en naar iedereen even vriendelijk. Helaas weten we niet of ze zindelijk is en alleen thuis kan blijven, maar een paar uurtjes zal niet zo’n probleem zijn.

Omgang met andere honden of katten was ze niet gewend. Bij ons reageert ze er goed op, al is er nog geen direct contact geweest. Cecil krijgt graag aandacht en durft zich best even te laten horen als ze denkt dat een ander meer krijgt.

Deze lieve dame is op zoek naar een fijn thuis, bij voorkeur met een ruime tuin, waar ze alle aandacht krijgt en hopelijk erg oud mag worden. Maar bovenal door haar baasje(s) zal worden overladen met liefde en lekker vertroeteld zal worden. Bent of kent u dit baasje? Kom dan snel eens langs om Cecil te ontmoeten!

Omdat Cecil al wat ouder is, mag zij voor een aangepast tarief geplaatst worden. Voor meer informatie vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden