Vrolijke herder Nickie zoekt een nieuw thuis

https://www.youtube.com/watch?v=RjV0pZo8Hyg

Nickie is een Mechelse Herder (schofthoogte 66 cm), een gecastreerde reu van 20-4-2014. Om gezondheidsredenen van zijn baasje, is hij bij de dierenopvang terecht gekomen.

Nickie is een vrolijke en aanhankelijke hond, maar hij kijkt in het begin even de kat uit de boom. Eenmaal vertrouwd, is hij super enthousiast en heel graag in je buurt. Nickie is eigenlijk altijd alleen met zijn baasje geweest en daardoor geen omgang gewend met andere honden, katten of (kleine) kinderen. Wij merken dat hij vooral heel nieuwsgierig is naar soortgenootjes. Gezien zijn ietwat afwachtende karakter, lijkt het ons niet verstandig om hem bij heel kleine kinderen te plaatsen. Nickie is zindelijk, kan prima even alleen thuis blijven en is ook waaks. Voor zover bekend zijn er nooit trainingen met hem gedaan, maar hij luistert desondanks zeer redelijk en kent ook enkele commando’s. Van zichzelf is Nickie niet echt een druktemaker, spelen doet hij ook niet echt, maar een beetje ruimte vindt hij wel prettig. Hij is dan ook zowel binnen als buiten gewend. Verder is Nickie een echte snoeperd en dol op koekjes, wel even opletten op je vingers…

Bent u op zoek naar een trouw en lief maatje? Kom dan snel eens langs om Nickie te ontmoeten!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen