Deze week plaatsen we LOYAL in de spotlight

Loyal is een Staffordshire kruising (schofthoogte +/- 50 cm), een ongesteriliseerd teefje van mei 2014. Wegens omstandigheden kreeg haar baasje steeds minder tijd voor haar en uiteindelijk is besloten afstand te doen en haar een fijner plekje te gunnen.

Want hoe afgezaagd het misschien ook klinkt, Loyal doet haar naam eer aan en ze is dan ook ontzettend trouw aan haar baasje(s). Ze is heel graag in je buurt en hoe meer aandacht ze krijgt, hoe liever ze het heeft. Deze vrolijke dame is wel ook erg energiek en een hele dag kroelen op de bank is dan ook weer niet helemaal wat ze zoekt. Loyal trekt er graag op uit en slaat een flinke wandeling dan ook niet snel over. Spelen met vanalles wat voor handen is, vindt ze ook erg leuk en ze rent graag achter een balletje aan. Voor zover bekend, heeft Loyal nooit trainingen gehad en luisteren doet ze dan ook maar matig. Deels komt dit ook uit haar oneindige enthousiasme, evenals tegen iedereen opspringen. Dit zijn twee puntjes waar nog wat aan gewerkt kan worden. Gelukkig is ze dol op koekjes en hiervoor wil ze gerust even haar best doen. Loyal is verder zindelijk, waaks en ze kan ook prima eventjes alleen thuis blijven. Ze kan helaas niet zo goed overweg met katten en met soortgenootjes is ze geen omgang gewend. Bij ons heeft ze er eigenlijk geen oog voor, maar op straat is het natuurlijk altijd opletten.  Loyal is erg aanhankelijk, vriendelijk naar iedereen en opgegroeid met een baby, nu kleuter.

Deze enthousiaste en erg lieve hond is op zoek naar een baasje met de nodige tijd en ruimte, die er met regelmaat op uit gaat met haar en waar ze niet al te veel alleen hoeft te zijn. Heeft u een fijn plekje voor Loyal? Kom dan snel eens kennis maken met deze lieve dame!

Op youtube, bij dierenasiel Roosendaal, kunt u nog meer leuke filmpjes zien van deze vrolijke deugniet!!!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden