Dianne laat je op een creatieve manier jouw kracht ontdekken

Foto: Dianne Smits

Deze week geven we het woord aan Dianne; zij is kunstzinnig dynamisch coach. Ze legt uit vanuit haar praktijkruimte in de Van Gilselaan in Roosendaal wat ze doet en hoe ze mensen individueel en in een groep helpt.

Loop je met een vraag? Weet je even niet hoe je verder wilt? Wil je je persoonlijk ontwikkelen? Met wat voor vraag je ook loopt; als je daar eens op een andere manier aan wilt werken kan ik je misschien wel helpen.

“Het gaat om het proces, niet om het resultaat”

We gaan op een creatieve manier jouw kracht ontdekken. Ik laat de mensen die bij mij aankloppen op een kunstzinnige/creatieve manier aan hun vraag werken. Er zijn kortere en langere trajecten mogelijk. Individueel of met een groep (Momenteel met kleine groepjes op 1,5 meter afstand). Ik kijk vanaf de zijlijn mee. Dit kunstzinnig werken kan bestaan uit schilderen, met klei werken, bewegen, lichaamswerk, stemwerk, collages maken en/of muziek. Het is maar net wat je het meeste aanspreekt. Je hoeft echt niet heel kunstzinnig of creatief te zijn. Wat je ook maakt of doet, het is altijd goed. Het gaat om het proces, niet om het resultaat.

Door het werken aan een opdracht die jou helderheid kan geven, raak je uit je denken en kom je in je doen. Volg je impulsen en vertrouw op jezelf. Als we vervolgens het gemaakte werk bespreken door de vragen die ik ga stellen kom je misschien tot inzichten die je van tevoren nog niet had. Het is geheel aan jou hoever je hiermee wilt gaan. Jij vertelt wat je kwijt wilt en jij bepaalt je doel. Ik loop een stukje met je mee. Aan de hand van je vraag, kan er een opdracht meegegeven worden zodat je er thuis ook aan kunt werken. In een eventuele volgende sessie kunnen we je vraag dan verder uitdiepen. Alles gebeurt op gepaste afstand.

Er zijn de volgende mogelijkheden:

  • Eén op één coaching zoals hierboven beschreven.
  • Workshops voor groepjes van 2, 3 of 4 personen. Formeer bijvoorbeeld zelf een groepje en kies een onderwerp. We plannen samen een datum.
  • Kunstzinnig bezig zijn voor moeder en kind. Wil je eens op een ontspannen, rustige manier bezig zijn samen met je kind? We gaan via een ontspanning naar een activiteit waarbij je op een rustige manier samen creatief bezig kunt zijn.

Meer weten?

Heb je interesse of wil je er meer over weten? Bel of mail me voor een afspraak of kijk even op de website www.diannesmits.nl en neem contact op via e-mail [email protected] of telefonisch 06 17312025.

Reacties

Cookieinstellingen