Feestelijk jubileum: Warmteservice 12,5 jaar in Roosendaal

Foto:

Op 8 juli 2008 opende Warmteservice voor het eerst haar deuren aan de Belder 49A in Roosendaal. Op dat moment de 40e vestiging van de succesvolle keten.

De landelijke keten verkoopt alles op het gebied van verwarming en sanitair. Franchisenemer Erik Boerma leidt de vestiging inmiddels al jaren met succes en de vestiging is daarmee uitgegroeid tot een begrip in de regio West-Brabant. Reden voor een feestelijke week.

Warm Welkom

Erik weet dat hij dit nooit alleen had kunnen bereiken. Trots vertelt hij: “Ik ben heel blij met Leon, Mark, Jasper, Sander en Bradley. Mijn team staat iedere dag klaar voor onze klanten met dezelfde inzet en enthousiasme als de dag ervoor. Een Warm Welkom die in mijn ogen de sleutel naar succesvol ondernemen is”. Ook de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor is altijd belangrijk geweest. “Dankzij de expertise op het gebied van automatisering, website- en assortimentsbeheer heb ik mij altijd volledig kunnen focussen op de klanten”.

U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele cv ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. Inmiddels zijn er 69 Warmteservice vestigingen in Nederland.

Wilt u Erik en zijn team feliciteren met dit mooie jubileum? U bent van harte welkom op de Belder 49a in Roosendaal.

Reacties

Cookieinstellingen