Kellebeek College scholiere doet mee aan Miss Teen verkiezing

Foto: Fleur Smulders

De 17-jarige Fleur Smulders gaat naar het Roosendaalse Kellebeek College en is trots dat ze een van de finalisten van Miss Teen of Noord-Brabant is. Ze vraagt haar te helpen door een stem uit te brengen op haar.

In de categorie Miss Beauty doet de Roosendaalse Corrie mee.

Casting

Zondag 1 maart 2020 was de casting bij het Fletcher hotel in Etten-Leur. “Ik was net als vele meiden heel zenuwachtig. Toen ik te horen kreeg dat ik een van de finalisten van Miss Teen of Noord-Brabant werd, kon ik dit echt niet geloven!”, vertelt de tiener uit Etten-Leur enthousiast.

Waarom doe je mee?

Fleur: “Mijn moeder kwam een foto tegen op Facebook, dat ze finalisten zochten voor de missverkiezing en vertelde mij gelijk dat dit iets voor mij was. Ik sta eigenlijk meestal een beetje op de achtergrond in plaats van de voorgrond, maar door mee te doen aan deze missverkiezing kan ik juist mezelf laten zien en laten zien wie ik nou echt ben en wat mijn talenten zijn. Ondanks dat ik het heel spannend vond, dacht ik waarom ook niet ik stap uit mijn comfortzone en ga een hele leuke uitdaging tegemoet .”

Linda.Foundation

“Als finalist heb ik ook doelen die ik graag wil bereiken. Een missverkiezing draait dus niet alleen om de schoonheid, maar vooral hoe iemand van binnen is. Zo zamel ik net als alle andere finalisten geld in voor het goede doel Linda.Foundation. Linda.Foundation kan van het ingezamelde geld gezinnen helpen die het financieel iets minder hebben. Ik vind dit een prachtig doel, omdat ik het soms met mijn gezin ook niet makkelijk heb gehad.”, vertelt ze verder.

“Dingen doen waar ik echt gelukkig van word”

“Ik heb ook een boodschap die ik graag wil overbrengen. Ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren om alles uit het het leven te halen. Ik ben zelf mijn vader verloren en weet hierdoor hoe kort het leven eigenlijk wel niet is.”, vertelt de Brabantse kandidate. “Sindsdien ben ik dingen gaan doen waar ik echt gelukkig van word en ga ik uitdagingen aan, zoals uiteraard de missverkiezing. Haal zoveel mogelijk uit het leven, ga uitdagingen aan en ga voor de dingen waar jij gelukkig van word. Waarom zou je het uitstellen, als je er nu ook voor kunt gaan?”

En mocht je winnen?

De finale zou vorig jaar april plaats gevonden hebben, maar door de maatregelen is dit uitgesteld. De finale vindt nu 28 maart 2021 online plaats via Facebook. Fleur: “Ik ga de komende tijd daarom ook heel veel oefenen. Als ik de titel Miss Teen of Noord-Brabant 2020/2021 win, mag ik onze provincie vertegenwoordigen in de landelijke finale. Dit lijkt me heel gaaf!”

Help jij Fleur verder naar de titel? SMS: ‘Poll Noordbrabant Fleur’ naar 3010. Wil je Corrie helpen? Sms Poll Noordbrabant Corrie naar 3010 (l€1.10 per ontvangen bericht).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen