Redenen om nu uw huis te verkopen

Foto: publiek domein

Voor het verkopen van een woning zijn goede en minder goede momenten. Als u al lange tijd twijfelt om uw huis te verkopen, zijn er een aantal redenen waarom dit het juiste moment is. Bagro Vastgoed legt het hieronder voor u uit. 

Een verkopersmarkt

Momenteel hebben we te maken met een verkopersmarkt, zoals we dat noemen. Dat betekent dat er weinig woningen op de markt staan, maar dat er veel vraag is naar nieuwe huizen. Als u een woning van goede kwaliteit hebt zal de verkoop dan ook waarschijnlijk snel rond zijn en kunt u uw woning misschien zelfs met overwaarde verkopen. Heeft u echter een woning in slechte staat, dan wordt het een ander verhaal. Vaak zijn mensen namelijk op zoek naar een instapklare woning en zitten ze niet te wachten op een huis waar ze, na de koop, nog van alles aan moeten aanpassen. Wij van Bagro Vastgoed kunnen deze last in dit geval dan van u overnemen. Wij kopen uw in slechte staat verkerende woning van u over, waardoor u toch snel van de woning af bent en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de verkoop.

U wilt nu eenmaal door

U zit misschien al een tijdje tegen het verkopen van uw woning aan te hikken. Misschien wist u het nog niet zeker, of zijn er andere dingen die u ophouden. Hoe dan ook, het moet er toch een keer van komen, dus waarom dan niet nu? Hak de knoop door, bekijk wat de mogelijkheden zijn en verkoop uw woning. Als u eenmaal besloten hebt uw woning te gaan verkopen, kunt u gaan denken over de toekomst en kunt u weer vooruit denken.

Het voorjaar komt eraan

Het voorjaar gaat weer volop van start. De dagen worden langer en lichter, de planten komen weer in bloei en het huiselijke begint bij veel mensen huiselijk te kriebelen. Dat houd in dat, voornamelijk, mensen die al twijfelden over het kopen van een woning waarschijnlijk nu besluiten om toch maar een woning te gaan kopen.

Lage hypotheekrente

Als u een woning verkoopt, hebt u waarschijnlijk ook een nieuwe woning nodig en de kans is groot dat u voor die nieuwe woning een hypotheek nodig hebt. De hypotheekrente is momenteel enorm laag en ook dat maakt het voordelig om nu een woning te verkopen, om vervolgens een nieuwe woning te kopen. Om helemaal snel van alles af te zijn kunt u een woning kopen en deze afbetalen met het geld van uw huidige woning, dat u vrijwel direct na een verkoop bij Bagro Vastgoed ontvangt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen