Gerrit zoekt een fijn thuis waar ie meer dan welkom is

Gerrit is een flinke kater, inmiddels gecastreerd en zijn leeftijd wordt geschat op een jaar of 8/9 (+/- 2012). Hij is als vondeling bij ons binnengebracht, nadat hij voor wat overlast begon te zorgen in de buurt waar hij al een tijdje rondliep en gevoerd werd.

Gerrit is wel een beetje een macho te noemen en de meeste katten liepen dan ook liever met een boogje om hem heen of durfden zelfs niet meer buiten te komen. Helaas heeft zich geen baasje gemeld en is Gerrit dus op zoek naar een fijn thuis waar hij meer dan welkom is. Omdat we natuurlijk geen ‘geschiedenis’ van hem hebben, is het lastig te zeggen waar Gerrit precies naar op zoek is. Wij denken dat hij nooit echt een huiskat is geweest, dat hij veel op straat geleefd heeft en daar wellicht zelfs geboren is. Hiermee willen we dus niet zeggen dat het een wilde of gemene kat is, integendeel zelfs, Gerrit is een heel aanhankelijke kater. Wij hebben hem sinds zijn binnenkomst elke dag een beetje zien ‘groeien’. Nog steeds is hij soms wat verlegen en een beetje afwachtend (alles lijkt nieuw voor hem), maar wanneer hij op zijn gemak is en je hem een beetje vertrouwen geeft, kroelt en spint hij erop los en geniet hij met volle teugen van alle aandacht. Gerrit is een rustige kat, die vanuit zijn hangmatje de boel op z’n gemak inspecteert en op hem in laat werken. Hij is aan de ene kant vrij nieuwsgierig, maar aan de andere kant juist liever lui dan moe. Hij trekt makkelijk zijn eigen plan en als hij op tijd ‘zijn natje en zijn droogje’ krijgt, is hij een tevreden kater.

Rekening houdend met eventuele buur(t)katten, denken wij dat Gerrit het best op zijn plek zal zijn in een landelijke omgeving, waar hij lekker de ruimte heeft als hij daar de behoefte aan heeft en zijn eigen gang mag gaan.

Heeft u misschien een fijn plekje voor Gerrit? Dan belooft hij dat uw erf muisvrij blijft!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen