Gratis webinar Veilig online op vakantie

Foto: Pexels

Dinsdag 20 juli om 20:00 uur organiseert de Bibliotheek West-Brabant in samenwerking met Politie Zeeland-West-Brabant een gratis webinar Veilig online op vakantie. Het webinar is voor iedereen die op vakantie gaat en graag online actief is.

Cybercriminaliteit neemt toe en criminelen houden ook tijdens de vakantie (online) de boel scherp in de gaten. Tijdens het webinar geeft Christiaan van den Berg van Politie Zeeland-West-Brabant uitleg over online veiligheid. Hij geeft handige tips om te voorkomen dat men online risico loopt voor, tijdens en na de vakantie.

Deelnemers krijgen simpele tips hoe ze zichzelf online kunnen beschermen. Onderwerpen die onder andere aan bod komen: veilig online je vakantie boeken, gebruikmaken van openbare wifi netwerken, veilig delen van jouw vakantie op social media en wat de politie kan betekenen als het onverhoopt toch misgaat.

Wil je meer weten over cybercrime? Kijk dan op de Digiwegwijs pagina op de website van de Bibliotheek West-Brabant. Je kunt je aanmelden voor de webinar via www.bibliotheekwb.nl/cybercrime.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen