Rivièra Hairstyles bestaat 5 jaar!

Foto:

Sinds Riviera Hairstyles door Esther van Herwijnen en Julienne Logghe werd geopend in juli 2016, hebben al veel klanten kunnen genieten van onze prachtige knipbeurten, haarwerken en hoofdhuidbehandelingen. Op onze locatie aan de Kalsdonksestraat in het Roosendaalse Regionaal Behandelcentrum Wiekendael is iedereen welkom.

Rivièra Hairstyles in Roosendaal staat voor u klaar met kam en schaar!

Gespecialiseerd in haarwerken

Door onze ervaring als kapper weten we hoe we met een schaar overweg moeten. Er zijn haast geen dingen die we niet kunnen: “Knippen, föhnen, mooie kleuringen, watergolven, permanenten; we doen het allemaal. En wat voor coupe je ook wilt, van trendy tot meer behouden, wij kunnen alle kapsels knippen.” Omdat we voor de hoogste kwaliteit gaan, werken we uitsluitend met topmerken. We gebruiken voor uw haar de beste producten van Goldwell. Dit zorgt niet voor onmogelijk hoge prijzen, waardoor u lekker van de kwaliteit in onze haarsalon kunt genieten.

Rivièra Hairstyles is vooral ook gespecialiseerd in haarwerken en hoofdhuid problemen.

U kunt bij ons terecht voor een gratis advies gesprek over al uw vragen met betrekking tot  haarverlies en hoofdhuid problemen.  Wij zijn aangesloten bij de diverse zorgverzekeraars en geven ook complete begeleiding mbt tot het declareren aan uw zorgverzekeraar. Wij begeleiden u van a tot z en u kunt van onze kwaliteit en service op aan.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of neem een kijkje op onze website.

Rivièra Hairstyles Haarwerk specialist

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen