Energiecoaches geven gratis energieadvies op maat

Foto: Stichting Energietransitie Roosendaal

In de gemeente Roosendaal zijn inmiddels een aantal energiecoaches actief die inwoners helpen met het verduurzamen van het energieverbruik thuis.

De energiecoaches zijn deskundig opgeleide vrijwilligers van Stichting Energietransitie Roosendaal. Geïnteresseerden kunnen tijdens de officiële opening van KaaiDuurzaam op zaterdag 18 september kennismaken met de energiecoaches en het project ‘Gratis energieadvies op maat’.

Onafhankelijk energieadvies
De energiecoaches willen andere inwoners motiveren en inspireren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van het energieverbruik thuis. Ze geven geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijk energieadvies bij u thuis. Aan de hand van een huisscan wordt bekeken hoe de energiekosten kunnen worden verlaagd. Met de nodige adviezen en tips kunt u vervolgens zelf aan de slag. Zo bespaart u energie, geld én zorgt u voor een comfortabeler huis. Ook wijst de energiecoach op subsidiemogelijkheden en de regelingen die er zijn in de gemeente Roosendaal.

KaaiDuurzaam
Inwoners van de gemeente Roosendaal die meer willen weten over het gratis energieadvies kunnen de stand van Stichting Energietransitie Roosendaal bezoeken tijdens de officiële opening van KaaiDuurzaam.
Het voormalige EKP-gebouw is getransformeerd tot KaaiDuurzaam, een broedplaats voor duurzame initiatieven die we samen gaan vormgeven. Hoe? Dat bedenken we samen.

De officiële opening vindt plaats op 18 september. Geïnteresseerden zijn dan van 11:00 tot 17:00 uur welkom op het Kadeplein 2 in Roosendaal. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen en wilt u meer informatie over het gratis energieadvies? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

 Ook interesse om energiecoach te worden?
Inwoners die interesse hebben om opgeleid te worden tot vrijwillige energiecoach zijn ook welkom om op 18 september een bezoekje te brengen aan de stand van Stichting Energietransitie Roosendaal of een e-mail te sturen.

Kijk voor meer informatie over Stichting Energietransitie Roosendaal op www.steroosendaal.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden