Voorstellingen gaan door in De Kring

Foto: roosendaal.nieuws.nl cc by-sa-2.0

Ondanks de opgelegde sluiting na 17.00 uur, gaan diverse voorstellingen in De Kring gewoon door. Het gaat om middagvoorstellingen die meestal in het weekend plaatsvinden.

Tijdens de gedeeltelijke lockdownperiode staan op het programma in de Kring: di 7 december, 14.00 uur, ‘Grijs gedraaid’ een actief middagconcert voor ouderen , za 18 dec, 14.30 uur  ‘The Cristmas Concert” 2021 van Rene Shuman en Angel-Eye en op zo 19 dec, 11.00 uur ‘Concert Extravagant’ van La Piratesse & Claroscuro i.s.m. Fontys AMPA Big Ensemble.

Door de laatste persconferentie ontstond de indruk dat theaters volledig dicht zijn. De directie van De Kring kiest ervoor om voorstellingen te verplaatsen en niet te annuleren. “Juist in deze tijden zijn de uitjes die mogelijk zijn, die zeldzame lichtpuntjes”, legt directeur Jan-Hein Sloesen uit. “Het is bewezen dat theaters niet de brandhaarden van besmettingen zijn. Wij kunnen anderhalve meter afstand aan bezoekers garanderen als men de regels volgt.”

‘Grijs Gedraaid’ op dinsdag 7 december 14.00 uur is een actief middagconcert voor ouderen met muziek, beweging en creativiteit met medewerking van Gerard van Maasakkers en Kamerata Zuid. Daarna komt men in de theaterstoel in beweging en sluit men af met een creatieve activiteit.

‘The Christmas Concert 2021’ van Rene Shuman en Angel-Eye gaat door op zaterdagmiddag 18 december 14.30 uur. Deze swingende kerstshow brengt de grootste kerstklassiekers met een dosis rock ’n’ roll, country, blues, gospel en muziek van Elvis Presley, Roy Orbison en andere muziekhelden.

‘Concert Extravagant’ van La Piratesse & Claroscuro i.s.m. Fontys AMPA Big Ensemble op zondag 19 december 11.00 uur is een muzikaal en visueel avontuur met muziek, dans, spoken word en visuals in een mix van jazz, modern-klassiek, funk en mariachi.

De eindejaarsvoorstellingen van Studio Sisa op zondag 12 december worden opgesplitst zodat de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan worden.

Kaarten voor alle voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website www.dekringroosendaal.nl. Telefonisch is de kassa bereikbaar via 0165 – 555 555 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 16.30 uur.

Reacties

Cookieinstellingen