Deze week in de spotlight: Kater Whopper

Whopper is een kater, inmiddels gecastreerd en nog een jonge man. De dierenarts denkt namelijk dat hij in 2020 geboren is. Whopper liep al een tijdje buiten rond voor hij de opvang binnenkwam, is wellicht zelfs buiten geboren, we hebben zijn baasje in ieder geval niet kunnen vinden.

Nu dus op zoek naar een fijn en warm thuis voor deze lieverd.

Whopper is een rustige en vriendelijke, ietwat eigenzinnige kat. Hij trekt makkelijk zijn eigen plan en is geen echte aandachtvrager. Whopper laat zich desondanks wel graag aanhalen, maar genoeg is ook genoeg. Zo af en toe heeft hij een speelse uitspatting, maar over het algemeen is deze lieverd een rustige kat. Beetje relaxen, op tijd zijn natje en droogje, af en toe even naar buiten en Whopper is een tevreden kat. Hij heeft zijn omgeving wel graag rustig en een druk huishouden zal dan ook niet direct zijn waar hij zich thuis voelt. De andere poezen accepteert hij prima in zijn buurt, maar hij heeft er verder niet veel mee. Het is niet bekend of hij omgang met honden gewend is.

Bent u zoek naar wat gezelschap in huis, maar vindt u het prima dat lieve Whopper ook een zelfstandige man is en hij makkelijk zijn eigen plan trekt? Dan nodigt hij u graag uit eens kennis te komen maken!

Meer informatie:
Tel. nr: 0167-532627
email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen