Deze week in het Zonnetje: Lieve Mechelse Herder Louna

Louna is een vrij kleine Mechelse Herder (schofthoogte +/- 54 cm), een ongesteriliseerd teefje van 7-11-2013. Van haar is afstand gedaan, omdat haar baasje om gezondheidsredenen niet langer voor haar kan zorgen.

Voor beide zeer verdrietig, ze waren toch al ruim 8 jaar samen en Louna lijkt er tot nu toe dan ook nog niet veel van te snappen. Deze mooie dame laat zich het best omschrijven als een heel vriendelijke, lieve en enthousiaste hond, naar jong en oud. Ze bruist van de energie, welke ze er met wandelen en spelen lekker uit kan gooien.

Ze gaat heel graag mee in de auto richting bijvoorbeeld het bos. Louna is erg speels en rent graag achter een balletje aan, maar ook met haar baasje een potje touwtrekken vindt ze erg vermakelijk. Als ze even uitgeraasd is, komt Louna graag bij je voor de nodige aandacht. Ze is heel aanhankelijk en is gewoon altijd graag in je buurt.

In huis is ze zindelijk, kan ze enkele uurtjes alleen blijven en ze is ook goed waaks. Louna luistert prima, kent haar commando’s, maar desondanks wil ze dit aan de riem nog wel eens vergeten en uit enthousiasme kan ze dan ook behoorlijk trekken. In huis was er geen andere hond, maar Louna kan op straat uitstekend overweg met haar soortgenootjes, omgang met katten is ze daarentegen totaal niet gewend.

Denkt u nu ‘Die Louna, wat een leuke hond, die geef ik graag een fijn thuis’ en beschikt u bij voorkeur over een ruime tuin, maar vooral veel tijd? Komt u dan vooral eens kennis maken met deze lieverd!

Meer informatie:
Tel. nr: 0167-532627
email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen