Totelos pakt koppositie

Totelos uit Eindhoven heeft met drie punten afstand genomen van Bristol vr1. Op de slimme tactiek van deze dames hadden de Roosendaalse meiden geen antwoord.

Griffith Vaissaire speelde voorlopig haar laatste wedstrijd bij Bristol vr1. Zij vertrekt binnenkort richting Suriname voor een interlandperiode. Daar hoopt ze een plek in de basis te bemachtigen. Het was duidelijk te zien, dat zij zich spaarde zodat ze geen blessure zou oplopen.

Totelos kroop vorige week door de oog van de naald door een geldig doelpunt, dat de scheidsrechter niet zag. Al met al had de thuisploeg geleerd van die wedstrijd. Er stonden steeds 4 verdedigers voor het doel, en de verdediging was nauwelijks te doorbreken. Pas in de tweede helft paste Bristol hun tactiek iets aan en toen begon het iets beter te lopen. Niet één keer kwamen de dames op voorsprong. Met nog zes minuten op de klok was er hoop bij het maken van de 4-4. Helaas was deze hoop van korte duur. Door het verkeerd instappen van een speelster van Bristol kwam Totelos op voorsprong. In een vlot tempo liep het uit naar zeven doelpunten. Wat er ook werd geprobeerd, de verdediging was te sterk.

Het is het eerste verlies in de competitie. Er is nog van alles mogelijk, maar het gemis van de topscoorder Vaissaire zal voelbaar zijn