Deze week in het zonnetje: Lieve Amber

Amber is een poesje, niet gesteriliseerd en de dierenarts denkt dat ze ongeveer een jaartje oud is (+/-2021). Ze is als vondeling bij ons binnengebracht en zag er toen niet zo goed uit. Ze was behoorlijk mager en zat zichtbaar letterlijk niet goed in haar vel.

De schrik was dan ook groot toen Amber ineens een miskraam kreeg, haar lijf kon een dracht in deze toestand duidelijk niet aan. Inmiddels hersteld, is ze al goed aangekomen en heeft ze ook weer een mooie glanzende vacht. Tijd dus om op zoek te gaan naar een fijn thuis.

Amber is een rustig en heel lief poesje. Ze is geen echte aandachtvrager, maar houdt er desondanks wel van. Ze trekt zich graag terug in een huisje, waar ze vooral lekker wat doezelt, maar vanwaar ze ook overzicht heeft over het verblijf. Andere katten houdt ze namelijk liever wat op afstand. Voor wat lekkers komt ze echter graag overeind en wil ze soms ook best wat moeite doen. Ook een beetje spelen zo nu en dan doet ze graag. Omdat ze soms erg op haar rust gesteld is, plaatsen we Amber liever niet bij kleine kinderen. Af en toe gaat deze knappe dame eens even kijken in de buitenren, maar ze lijkt niet echt de drang naar buiten te hebben.

Wij denken dan ook dat ze op een appartement wel zou kunnen wennen, al valt dat dus nooit met zekerheid te zeggen. Dan wel voorzien van een afgezet balkon, zodat ze ook eens een frisse neus kan halen als ze wil…

Woont u rustig en bent u op zoek naar wat gezelligheid in huis in de vorm van een lief poesje? Maar vindt u het ook niet erg dat ze soms haar eigen plan trekt en dan liever even op zichzelf is? Dan is Amber misschien wel uw match! Komt u dat snel eens ontdekken?

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen